ARENA-messut

ARENA-messut 14.11.2018

Töölön kampuksella,
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksella,
klo 9.30-16

ARENA-messuilla kohtaavat työnantajat ja tulevaisuuden lupaukset kauppatieteiden alalta. Noin 2500 opiskelijaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja Hankenilta sekä noin 60 eri työnantajaa täyttävät talon vuosittain.

Kauppakorkeakoulun päärakennus Helsingin Töölössä, Runeberginkatu 14-16, muuttuu kerran vuodessa messuareenaksi ARENA-messujen ajaksi. Messualueelta löytyvät niin messuosastot, työnantajaesittelyt sekä muut oheisohjelmat. Opiskelijat saavat myös mahdollisuuden kysyä alan ammattilaisilta arviota työnhaun papereihinsa CV-klinikalla.

Ajankohtaista

 

  • Kiitos vierailusta ARENA 2018-messuilla! Palautteesi messuista on meille erittäin tärkeää ja palautetta antamalla osallistut myös kilpailuun, jossa voi voittaa palkintoja Unileveriltä, K-ryhmältä, Hartwallilta ja Aalto-yliopistolta! Linkki palautelomakkeeseen.
  • ARENA-On-Line alkaa ARENAn Facebookissa jo torstaina 20.9.!
  • ARENA-messut etsivät opiskelijayhteyshenkilöitä avustamaan 2018 messuille! Lue lisää tehtävästä Aalto CareerWebistä (Kauppakorkeakoulun ja TuTan opiskelijoille) tai Hankenin opiskelijoille täältä.
  • Muista seurata ARENA-messuja  Facebookissa!
  • ARENA-messujen historia sekä kuvia joiltain vuosilta