ARENA-messut

ARENA-messut

ARENA-messuja ei järjestetä enää vuodesta 2019 eteenpäin, kun Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu muuttaa Otaniemeen helmikuussa 2019. Aalto-yliopisto järjestää uuden rekrytointi- ja kontaktointitapahtuman, Aalto Talent Expon, Otaniemessä 31.10.2019. Aalto Talent Expo yhdistää kaikki Aalto-yliopiston koulutusalat sekä opiskelijat. Lue lisää Aalto Talent Expon nettisivuilta.
Jos haluat kuulla enemmän Aalto Talent Exposta ja liittyä postituslistalle, voit täyttää lomakkeen täällä tai ottaa meihin yhteyttä osoitteessa talentexpo ( @ ) aalto.fi.

Lisätietoa Hanken School of Economicsin palveluista löytyy heidän sivuiltaan.

ARENA-messuilla kohtaavat työnantajat ja tulevaisuuden lupaukset kauppatieteiden alalta. Noin 2500 opiskelijaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja Hankenilta sekä noin 60 eri työnantajaa täyttävät talon vuosittain.

Kauppakorkeakoulun päärakennus Helsingin Töölössä, Runeberginkatu 14-16, muuttuu kerran vuodessa messuareenaksi ARENA-messujen ajaksi. Messualueelta löytyvät niin messuosastot, työnantajaesittelyt sekä muut oheisohjelmat. Opiskelijat saavat myös mahdollisuuden kysyä alan ammattilaisilta arviota työnhaun papereihinsa CV-klinikalla.

Ajankohtaista