ICT-alasta kiinnostuneet opiskelijat, alumnit ja nuoret ammattilaiset - tervetuloa messuille!

TalentIT-messut 1.11. 2018 / klo 11 – 17 / Otahalli, Espoo

  • Oletko ICT-alan nuori osaaja, mutta et tiedä, miten kertoisit siitä työnantajille? TalentIT Career Forumin neuvontapisteillä kehität työnhakuosaamistasi yhdessä ICT-alan rekrytointityöntekijöiden kanssa. Tutustu TalentIT Career Forumin tarjontaan. Vain Aallon opiskelijoille!
  • Messuilla voit tavata yli 100 näytteilleasettajaa! Tutustu vuoden 2018 näytteilleasettajiin ja mieti, mitä haluat messupäivänä kultakin yritykseltä selvittää. Keihin haluat jättää lähtemättömän vaikutuksen?
  • Tykkää meistä Facebookissa ja Twitterissä! Saat kätevästi ajankohtaista tietoa messuista ja mielenkiintoisista ICT-alan yrityksistä. Seuraa myös Facebookin tapahtumasivuamme saadaksesi tuoreimmat kuulumiset!
  • Tutustu messuoppaaseen ennen tapahtumapäivää. Vuoden 2017 messuoppaasta löydät edellisten messujen näytteilleasettajien esittelyt ja heidän työntekijöidensä uratarinat. Uusi messuopas julkaistaan lokakuussa 2018.
  • Avoimia työ-, harjoittelu- ja diplomityöpaikkoja voit katsella Aalto CareerWebistä. (Kirjautuminen aalto-tunnuksilla)
  • Messut kannattaa hyödyntää oman rekrytointiverkoston laajentamiseen ja oman osaamisen markkinoinnin harjoittelupaikkana. Tutustu Valmistaudu messuille -osioon.

Messuille ovat tervetulleita kaikki ICT-alasta kiinnostuneet, alan opiskelijat Aalto-yliopistosta sekä muista yliopistoista ja korkeakouluista. Myös Aallon ja sen edeltäjäkorkeakoulujen alumnit ovat lämpimästi tervetulleita. Tapahtuma on yleisölle maksuton.