TalentIT –messuja ei järjestetä enää

Aalto-yliopiston perinteiset ARENA ja TalentIT -messut jäävät historiaan, sillä niitä ei enää järjestetä. Messuille osallistuneet työnantajat ja opiskelijat ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita uusille messuillemme, Aalto Talent Expoon!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Talent Expo rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat  Otaniemessä 31.10.2019.

aalto.fi/talent-expo

Jos haluat kuulla enemmän Aalto Talent Exposta ja liittyä postituslistalle, ota meihin yhteyttä osoitteessa talentexpo(at)aalto.fi.

 

 

TalentIT-messut 1.11. 2018 / klo 11 – 17 / Otahalli, Espoo

  • Oletko ICT-alan nuori osaaja, mutta et tiedä, miten kertoisit siitä työnantajille? TalentIT Career Forumin neuvontapisteillä kehität työnhakuosaamistasi yhdessä ICT-alan rekrytointityöntekijöiden kanssa. Tutustu TalentIT Career Forumin tarjontaan. Vain Aallon opiskelijoille!
  • Messuilla voit tavata yli 100 näytteilleasettajaa! Tutustu vuoden 2018 näytteilleasettajiin ja mieti, mitä haluat messupäivänä kultakin yritykseltä selvittää. Keihin haluat jättää lähtemättömän vaikutuksen?
  • Tykkää meistä Facebookissa ja Twitterissä! Saat kätevästi ajankohtaista tietoa messuista ja mielenkiintoisista ICT-alan yrityksistä. Seuraa myös Facebookin tapahtumasivuamme saadaksesi tuoreimmat kuulumiset!
  • Tutustu messuoppaaseen ennen tapahtumapäivää. Vuoden 2018 messuoppaasta löydät messujen näytteilleasettajien esittelyt ja heidän työntekijöidensä uratarinat.
  • Avoimia työ-, harjoittelu- ja diplomityöpaikkoja voit katsella Aalto CareerWebistä. (Kirjautuminen aalto-tunnuksilla)
  • Messut kannattaa hyödyntää oman rekrytointiverkoston laajentamiseen ja oman osaamisen markkinoinnin harjoittelupaikkana. Tutustu Valmistaudu messuille -osioon.

Messuille ovat tervetulleita kaikki ICT-alasta kiinnostuneet, alan opiskelijat Aalto-yliopistosta sekä muista yliopistoista ja korkeakouluista. Myös Aallon ja sen edeltäjäkorkeakoulujen alumnit ovat lämpimästi tervetulleita. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

App_store_buttonGoogle_play_button*Lataa FairMate – TalentIT 2018 messujen virallinen sovellus

Banner_ad_bg